Bu özlü fındıklı kurabiye tarifini denemek istiyorum ama malzemeleri temin etme konusunda bazı tereddütlerim var. Özellikle fındık yerine ceviz ya da badem kullanmanın lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum. Kuru üzüm yerine diğer alternatifleri denemek de ilginç görünüyor. Acaba, bu değişiklikler kurabiyenin dokusunu veya tadını çok fazla etkiler mi? Ayrıca, kurabiyeleri pişirdikten sonra ne kadar süre taze kalır? Bunlar hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bu özlü fındıklı kurabiye tarifini denemek istiyorum ama malzemeleri temin etme konusunda bazı tereddütlerim var. Özellikle fındık yerine ceviz ya da badem kullanmanın lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum. Kuru üzüm yerine diğer alternatifleri denemek de ilginç görünüyor. Acaba, bu değişiklikler kurabiyenin dokusunu veya tadını çok fazla etkiler mi? Ayrıca, kurabiyeleri pişirdikten sonra ne kadar süre taze kalır? Bunlar hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz