Petibör bisküvili kurabiye yapmayı düşündüğümde, tarifin ne kadar pratik ve lezzetli olduğunu duyduğumda heyecanlandım. Özellikle çay saatleri için harika bir ikram olacağını düşünüyorum. Sizce bu kurabiyeyi hazırlarken hangi ekstra malzemeler kullanmak daha iyi olur? Mesela kakao veya hindistan cevizi eklemek lezzeti nasıl etkiler? Ayrıca, tereyağı yerine margarin kullanmak kurabiyenin dokusunu etkiler mi? Bu konularda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim!
Petibör bisküvili kurabiye yapmayı düşündüğümde, tarifin ne kadar pratik ve lezzetli olduğunu duyduğumda heyecanlandım. Özellikle çay saatleri için harika bir ikram olacağını düşünüyorum. Sizce bu kurabiyeyi hazırlarken hangi ekstra malzemeler kullanmak daha iyi olur? Mesela kakao veya hindistan cevizi eklemek lezzeti nasıl etkiler? Ayrıca, tereyağı yerine margarin kullanmak kurabiyenin dokusunu etkiler mi? Bu konularda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim!
Cevap yaz