Kurabiye yaparken karbonat eklemek gerçekten de önemli bir detay mı? Özellikle hafif ve gevrek bir doku elde etmek için karbonatın etkisini merak ediyorum. Tariflerde asidik bileşenlerin olup olmadığını kontrol etmek mi gerekir? Karbonat ile kabartma tozu arasındaki farkları bilmek de önemli, çünkü ikisini aynı anda kullanmak gerektiğini düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Kurabiye yaparken karbonat eklemek gerçekten de önemli bir detay mı? Özellikle hafif ve gevrek bir doku elde etmek için karbonatın etkisini merak ediyorum. Tariflerde asidik bileşenlerin olup olmadığını kontrol etmek mi gerekir? Karbonat ile kabartma tozu arasındaki farkları bilmek de önemli, çünkü ikisini aynı anda kullanmak gerektiğini düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz